Нова промотивна продажба на Velux прозорци  - Baucentar
Нова промотивна продажба на Velux прозорци 

Нова промотивна продажба на Velux прозорци 

Velux прозорците од категоријата Standard Plus се со трислојно стакло. За зголемување на енергетската ефиканост на прозорецот се предвидено е да се монтира во комплет со опшивка со BDX термо и хидроизолационен сет. Со овој сет се здобивате со 10 годишна гаранција на прозорецот.

Со купување на секој ваков комплет од прозорец со изолација, ќе добиете гратис надворешна тенда Velux MHL. 

Акцијата трае од 20 Октомври до 30 Ноември 2022.

За повеќе информации и нарачки треба да се јавите на телефонскиот број во Кармен Бауцентар 02 30 96 030.