Заштитна маска против прашина со 1 вентил 2пар. - Baucentar
Заштитна маска против прашина со 1 вентил 2пар.

Заштитна маска против прашина со 1 вентил 2пар.

115 ден

Има на залиха

115 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Маска за лице за заштита од прашина која овозможува заштита на дишниот систем на човекот за време на работи кои бараат зголемен физички напот. Вентилот го олеснува дишењето со намалување на отпорот на дишење бидејќи го намалува количеството на јаглерод диоксид и водена пареа под маската. FFP2 знакот покажува дека маската може да се користи се додека копнцентрацијата на штетни честички не ја надминува максималната дозволена концентрација на штетни честички. CE знакот е показател за гаранција за квалитет и покажува дека оваа маска ги ги исполнува сите барања според Европските Регулативи. Наменето за ентузијасти и професионалци.

Бренд

Topex