Заштитна маска за прашина FFP1 5пар. - Baucentar
Заштитна маска за прашина FFP1 5пар.

Заштитна маска за прашина FFP1 5пар.

145 ден

Има на залиха

145 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Потрошна маска за заштита од прашина. Овозможува заштита од прашина за дишниот систем на човекот за време на работи кои бараат зголемен физички напор. FFP1 знакот дека оваа маска може да се користи кога концентрацијата на штетните честички не ја надминуваат горната граница на максимално дозволени честички. CE ознаката е гаранција за квалитет на проиизводот и покажува дека овој производ ги исполнува сите барања според Европската Регулатива. Наменето за ентузијасти и за професионалци.

Бренд

Topex