Сет Насадни Клучеви 1/4 53 пар. - Baucentar
Сет Насадни Клучеви 1/4 53 пар.

Сет Насадни Клучеви 1/4 53 пар.

1800 ден

Нема на залиха

Шифра: 10-006 Категории

Сет од насадни клучеви со големина од 1/4″ сместени во практична пластична кутија. Во сетов има 53 различни парчиња алат изработени од висококвалитетна легура на челик од хром-ванадиум. Сетот содржи широк опсег на шестоаголни клучеви со големина од 4 дo 14 mm и долги со големина од 6 до 13 m, со што се овозможува да се оппфатат скпорос ите постоечки шрафови. Кутијхата исто така вклучува битови кои се погодни за користење. Битовите се од тип PH, PZ, TX, HEX и SL. Во сетот е вклучен и дополнителен сет на додатоци како 2 цврсти продолжетоци, еден флексибилен, T Клуч, Спојка, Рачка за ¼”, шестоаголни клучеви. Во сетот е вклучен и адаптер за бургии, со што овој сет претѕставува замена и за електрична дупчалка. Има и ¼” крцкалка клуч со аголно завртена рачка кој има 90 запци и овозможува да се користи и на тешко достапни места. Сите делови се сметени во пластичен шаблон со што се олеснува прегледувањето и вадењето на потребните делови.

Бренд

Neo