Клучеви Archives - Baucentar

  Клучеви

  Клучеви

  Држач за насадни клучеви 1/2” 250мм

  470 ден

  Држач за насадни клучеви 1/2” 450мм

  860 ден

  Држач за насадни клучеви L 1/2” 250мм

  365 ден

  Држач за насадни клучеви Т 1/2” 250мм

  380 ден

  Клуч за свеќици 16мм

  230 ден

  Клуч за свеќици 21мм

  230 ден

  Клуч за свеќици 21мм

  145 ден

  Клуч за филтри за масло ф100х150мм

  360 ден

  Клуч Крцкалка 1/4

  145 ден

  Клуч Крцкалка 150мм 1/4”

  750 ден

  Клуч Крцкалка 200мм 3/8”

  155 ден

  Клуч Крцкалка 225мм 1/2”

  170 ден

  Клуч Крцкалка 250мм 1/2”

  395 ден

  Клуч Крцкалка 250мм 1/2”

  940 ден

  Клуч Насаден Вкрстен 17/19/22мм х 1/2″

  850 ден

  Клуч Насаден Вкрстен 17/19/22мм х 13/16″

  460 ден

  Клуч Насаден Телескопски 17/19мм 340/520мм

  600 ден

  Момент Клуч150мм 1/2” 40-210Nm

  4600 ден

  Подесувачки Клуч 230/65мм

  1800 ден

  Приклучок со зглоб за насадни клучеви 1/2”

  260 ден

  Продолжеток за насадни клучеви 1/2” 125мм

  180 ден

  Продолжеток за насадни клучеви 1/2” 250мм

  290 ден

  Радапцигер со 2 краци 45х15мм

  680 ден

  Сет битови за насадни клучеви 8пар.

  195 ден

  Сет Вилјушкасти клучеви 12 пар. 6-32мм

  2700 ден

  Сет Вилјушкасти клучеви 6 пар. 6-17мм

  580 ден

  Сет Вилјушкасти клучеви 8 пар. 6-22мм

  1100 ден

  Сет Имбус Ѕвездести Клучеви 9пар. Долги

  330 ден

  Сет Имбус Ѕвездести Клучеви 9пар. Долги

  255 ден

  Сет Имбус Ѕвездести Клучеви 9пар. Долги Со Топче

  290 ден

  Сет Имбус Ѕвездести Клучеви 9пар. Кратки

  145 ден

  Сет Имбус Ѕвездести Клучеви 9пар. Кратки

  280 ден

  Сет Имбус Клучеви 1.5-12мм 10 пар.

  125 ден

  Сет Имбус Клучеви 2-10мм 8 пар.

  90 ден

  Сет Имбус Клучеви 7пар. Со Држач

  690 ден

  Сет Имбус Клучеви 8пар.

  230 ден