Термодетектор Universal Temp 2x1.5V - Baucentar
Термодетектор Universal Temp 2×1.5V

Термодетектор Universal Temp 2×1.5V

2880 ден

Има на залиха

2880 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Без да погодувате – прецизно и со леснотија измерете ја површинската температура на материјалот.

Едноставен и прецизен уред за секојдневно мерење на температурата во замрзнувачот, дури и преку стакло, па до температурата во камените печки за пица.

Користи инфрацрвена ласерска технологија со широк опсег на мерења од -30 °C до +500 °C

Задоволство при поединечно или непрекинато мерење.

Може да изберете еден од трите режими на мерење за попрецизни резултати.

Лесно читлив екран со позадинско осветлување со две вредности на мерење за поточни резултати.

Бренд

Bosch