Сет Бат.Алати ГБХ/ГВС/ГДХ 180 +2х5Ah + Торба - Baucentar
Сет Бат.Алати ГБХ/ГВС/ГДХ 180 +2х5Ah + Торба

Сет Бат.Алати ГБХ/ГВС/ГДХ 180 +2х5Ah + Торба

41990 ден

Нема на залиха

Професионален сет од батериски алати.

Во сетот следува:

Батериски Електро-Пневматски Чекан За дупчење ГБХ 180-ЛИ

Батериска Аголна Брусалка ГВС 180-ЛИ

Батериски Ударен Одвртувач ГДХ 180-ЛИ

Две Батерии 5,0 Ah

Брз Полнач За Батерии ГАЛ 1880 ЦВ

Голема Торба за професионален алат

Бренд

Bosch