Ротациски Ласер ГРЛ 300 ХВГ ЛР1 РЦ1 ВМ Зелена Линија - Baucentar
Ротациски Ласер ГРЛ 300 ХВГ ЛР1 РЦ1 ВМ Зелена Линија

Ротациски Ласер ГРЛ 300 ХВГ ЛР1 РЦ1 ВМ Зелена Линија

69000 ден

Има на залиха

69000 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 0601061701 Категорија:

Едноставно управување со хоризонтално и вертикално самостојно нивелирање.

Едноставен начин на користење благодарение на одделните копчиња за секоја функција и самопојаснувачкиот дисплеј.

Брзо подесување во хоризонтална и вертикална примена благодарение на автоматското самостојно нивелирање од 8% (± 5°)

Поседува функција на предупредување при удар која може да се вклучи по желба и која спречува нивелирсање во случај на вибрации или удари.

ПАКУВАЊЕ
Во пакувањето освен Ротациски Ласер ГРЛ 300 следуваат и

Ласерски Приемник ЛР1
Градежен Статив БТ300
Мерна Летва ГР500
Далечински управувач РЦ1
Очила за ласер
Универзален Држач

сето тоа сместено во пластичен куфер.

Бренд

Bosch