Полнач За Батерии ГАХ 18В-30 - Baucentar
Полнач За Батерии ГАХ 18В-30

Полнач За Батерии ГАХ 18В-30

3700 ден

Нема на залиха

Вистински универзален уред: две приклучни места, наменети за различни напони, за USB се’ во еден брз полнач.

Две приклучни места за батерии: едно за 10,8/12 V и второ за 14,4/18 V.

Вграден дополнителен USB полнач: брзо полнење на смарт телефон, таблет од компјутер со јачина на струјата од 2,1 A.

Брз полнач: полни една по една батерија по ред со јачина на струјата од 3A.

Бренд

Bosch