Убодна Пила Електрична ПСТ 700Е 500W - Baucentar
Убодна Пила Електрична ПСТ 700Е 500W

Убодна Пила Електрична ПСТ 700Е 500W

4920 ден

Нема на залиха

Номинална примена моќност 500 W

Предадена моќност, максимум 300 W

Број на движења во празен од 500-3.100 од/мин.

Плоча за потпирање – челик

Маса 1,6 кг

Длабочина на сечење на дрво 70мм

Длабочина на сечење на челик 4мм

Bosch систем SDS

Ниски вибрации

Подесување на правец на дување

Мека рачка

Во пакетот следуваат: пластичен куфер, 1 лист убодна пила за дрво (T 144 Д).

Бренд

Bosch