Стационарна Кружна Пила Електр. ГТС 254 1800W ф254мм - Baucentar
Стационарна Кружна Пила Електр. ГТС 254 1800W ф254мм

Стационарна Кружна Пила Електр. ГТС 254 1800W ф254мм

22000 ден

Нема на залиха

Шифра: 0601Б45000 Категории

Моќна Столна Пила со голем капацитет на сечење.

Идеален избор кога е потребно моќно и прецизно сечење.

Капацитет на надолжжен рез од 545 mm; длабочина на сечење од 80 mm право и 55 mm при сечење под агол.

Мотор од 1800 W со голем обртен момент и идеален капацитет на преоптоварување

Олеснителна околност: робусна челична маса која обезбедува стабилност при работата

Продолжеток за масата од 265 mm со клизно тркало за поголем распон на сечење

Се испорачува со робусно и стабилно метално постолје кое обезбедува стабилност

Бренд

Bosch