Електр. Статична Комб. Пила ГТМ 12 ЈЛ 1800W ф305мм - Baucentar
Електр. Статична Комб. Пила ГТМ 12 ЈЛ 1800W ф305мм

Електр. Статична Комб. Пила ГТМ 12 ЈЛ 1800W ф305мм

49000 ден

Нема на залиха

Шифра: 0601Б15001 Категории

Повеќенаменска пила со 100 % прецизност.

Статична Кружна Пила и комбинирана пила во еден уред.

Прецизна работа со вградениот ласер.

Моќен мотор со моќност од 1.800 W за брзо завршување на работите.

Длабочина на сечење до 95 mm – функционалност на закосување и висина на сечење до 51 mm – функционалност на статична пила.

Капацитет на сечење 0° 95 x 150 mm
Капацитет на сечење 45° закосување 95 x 90 mm
Подесување на закосување 48 ° L / 48 ° D
Подесување на наклон 47 ° L / 2 ° D
Димензии на алатот (ш x д x в) 660 x550 x400 mm

Број на вртежи во празен од 3,800 min-1
Пречник на листот на пилата 305 mm
Висина на сечење 51 mm
Пречник на внатрешниот отвор за листот 30 mm
Маса 21,0 kg

Бренд

Bosch