БОШ Електр.Мултифункц.Алат ПМФ 220 ЦЕ 220W - Baucentar
БОШ Електр.Мултифункц.Алат ПМФ 220 ЦЕ 220W

БОШ Електр.Мултифункц.Алат ПМФ 220 ЦЕ 220W

5941 ден

Има на залиха

5941 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Сестрано решение за широк спектар на работи во сопствена режија.

Поседува моќен мотор со снага од 220 W со електронски избор на бројот на вртежи.

Bosch MagnetHold систем кој обезбедува помош при замена на дополнителниот прибор.

Достапен е широк асортиман на Starlock прибор за различна примена.

Продолжеток на граничникот за длабочина за прецизно сечење со сегментниот лист на пилата.

Сечење, режење, брусење, стругање, глодање, турпиање и полирање на различни материјали.

Бренд

Bosch