Диск За Сечење Метал Рамен 125х1х22.23мм - Baucentar
Диск За Сечење Метал Рамен 125х1х22.23мм

Диск За Сечење Метал Рамен 125х1х22.23мм

49 ден

Нема на залиха

Спецификација:
A 60 T BF

Пречник: 125 mm

Внатрешен пречник: 22,23 mm

Дебелина 1,0 mm

Бренд

Bosch