Дијамантска Круна За Керамика 20х35мм - Baucentar
Дијамантска Круна За Керамика 20х35мм

Дијамантска Круна За Керамика 20х35мм

3290 ден

Нема на залиха

Дијамантска Бургија Секач Dry Speed е долготраен прибор за суво дупчење во тврда керамика.

Обработливи материјали:
Керамика
Подна Плоча
Ѕидни Плочки
Гранит

Бренд

Bosch