БОШ Бат.Удар.Одвртувач ГДХ 180-ЛИ 180Nm без батерија - Baucentar
БОШ Бат.Удар.Одвртувач ГДХ 180-ЛИ 180Nm без батерија

БОШ Бат.Удар.Одвртувач ГДХ 180-ЛИ 180Nm без батерија

8200 ден

Има на залиха

Држач на место

8200 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 06019Г5226 Категорија:

Моќен ударен систем со чекан 2.0 J, 3 режими за сестрана употреба
Намалено одржување поради мотор без четкички и зголемено времетраење по полнење на батеријата
Без искри и помалку генерирање топлина при употреба благодарение на моторот без четкички.

Бренд

Bosch