Батериски Одвртувач За Гипс ГТБ 185-ЛИ Без Батерија - Baucentar
Батериски Одвртувач За Гипс ГТБ 185-ЛИ Без Батерија

Батериски Одвртувач За Гипс ГТБ 185-ЛИ Без Батерија

14900 ден

Нема на залиха

Шифра: 06019К7021 Категории

Батериски .Одвртувач За Гипс ГТБ 185-ЛИ Без Батерија

Број на вртежи: 0-4500врт

Обртен момент: макс. (тврдо/меко) 32 / 5.2 Nm

Маса без батерија 0.95 kg

Бренд

Bosch