Батериска Аголна Брусалка ГВС 18В-15 П Без Батерија - Baucentar
Батериска Аголна Брусалка ГВС 18В-15 П Без Батерија

Батериска Аголна Брусалка ГВС 18В-15 П Без Батерија

19500 ден

Нема на залиха

Поседува перформанси потполно идентични на електрична аголна брусалка со моќност од 1.500 W.

Оваа аголна брусалка има PROtection прекинувач за моментално исклучување на брусалката.

Благодарение на BITURBO Brushless технологијата без четкици, на моќноста од 1.500 W, се одликува со брзо сечење и висока стапка на отстранување на материјалот.

Обезбедена е поголема заштита на корисникот со KickBack Control и специјална кочница.

Бренд

Bosch