Црево 1/2 20м 50бари Plus - Baucentar
Црево 1/2 20м 50бари Plus

Црево 1/2 20м 50бари Plus

1999 ден

Има на залиха

Држач на место

1999 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Ова црево се одликува со дијагонално зајакнување на обвивката од 24 слоја на влакна со што цревото е отпорно на екстремно висок притисок и е отпорно на деформирање. Ѕидовите на цревото се подебели за разлика од другите црева. Внатрешниот слој на цревото не содржи ПВЦ. Се одликува со многу голема флексибилност. Отпорно е на екстремни температури во широк опсег од –20°C до +60°C.

Извонредно лесно се ракува.
Ова црево е наменето за постојано користење и за многу обемни зафати со наводнување.
Оптимизирано е за широка намена. Одлично решение е за наводнување на површини каде се одлгледува зеленчук и овошје. Препорачано е да се користи за наводнување на јавни површини, спортски терени, градини, пластеници, овоштарници, како и за хоби намена (дворови, базени).

Бренд

Rehau