Шрафцигер Со Флексибилен Работен Дел и 31 Бит - Baucentar
Шрафцигер Со Флексибилен Работен Дел и 31 Бит

Шрафцигер Со Флексибилен Работен Дел и 31 Бит

655 ден

Нема на залиха

Шифра: 39Д865 Категории

Шрафцигер со вкупна должина на работниот дел од 190мм и прифат од 1/4″. Шрафцигерот е изработен од висококвалитетна челична легура од хром-ванадиум со што се гарантира долготрајно користење на алатката. Рачката на шрафцигерот е со ергономски облик и е изработена од два различни материјали со што се олеснува држењето при работа. Намагнетизираниот врв на шрафцигерот го олеснува користењето на шрафцигерот. Во пакувањето има три пластични слотови со 10 битови а има и еден флексибилен држач за битови кој може да се користи за работа под било кој агол. Флексибилниот држач го олеснува работењето во тешко пристапни места. Во сетот се вклучени битови со следните димензии: 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 и 13 мм. Исто така се вклучени уште 19 други битови:  4, 5, 6, 7 мм, PH1, PH2, PH3, PZ1, PZ2, PZ3, H3, H4, H5, H6, H8, T10, T15, T20, T30. Во сетот има и еден адаптер со прифат од 1/4″

Бренд

Topex