Изолирбан 10мх19мм црн - Baucentar
Изолирбан 10мх19мм црн

Изолирбан 10мх19мм црн

33 ден

Нема на залиха

Пластична растеглива лента за изолирање на проводници. Има вкупна должина од 10 метри и ширина од 19мм. Лентата е во црна боја.

Бренд

Topex