Сливник 150х150мм Со Решетка и Вертикален Извод ф50мм - Baucentar
Сливник 150х150мм Со Решетка и Вертикален Извод ф50мм

Сливник 150х150мм Со Решетка и Вертикален Извод ф50мм

490 ден

Има на залиха

490 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Намена:
Подна решетка со сливник – сифон со димензии на рамката од 150х150мм и со вертикален извод со дијаметар од 50мм. Наменет е за вградување во купатила и санитарни јазли во станбени, станбено-деловни и во помали индустриски објекти. Се карактеризира со компактни димензии  и привлечен дизајн, како и голема пропусна моќ на одведување на отпадните води. Се состои од рамка и решетка, а се одликува со едноставна демонтажа и лесно чистење на сливникот.
Квалитетот на лимот од кој се изработува решетката гарантира отпорност и постојаност на киселината и на средствата кои најчесто се користат за чистење на купатилата.
Изработка:
Подната решетка е изработена од прохромски, немагнетичен, киселоотпорен лим со дебелина од 0.6мм за рамката на сливникот и лим со дебелина од 0.8мм за решетката.
Површинска заштита:
Овој вид на материјал не бара дополнителна површинска заштита.
Начин на вградување:
Препорачлив начин на вградување на подните решетки е со помош на малтер, со лепило за плочки или со некое друго врзивно средство. Овој модел на подна решетка може многу лесно да се вгради во веќе постоечки подни сливници.

Бренд

Anko