Одводни решетки Archives - Baucentar

  Одводни решетки

  Одводни решетки

  Подна Решетка 100х100мм ф90мм Инокс

  285 ден

  Подна Решетка 120х120мм ф95мм Инокс

  335 ден

  Подна Решетка 150х150 ф130мм Инокс

  390 ден

  Подна Решетка 200х200 ф130мм Инокс

  470 ден

  Сифон 120х120мм Со Решетка и Вертикален Извод ф50мм

  400 ден

  Сифон 120х120мм Со Решетка и Хоризонтален Извод ф50мм

  420 ден

  Сливник 150х150мм Со Решетка и Вертикален Извод ф50мм

  490 ден

  Сливник 150х150мм Со Решетка и Хоризонтален Извод ф50мм

  505 ден