Сет Круни За Дупчење Дрво 5пар. - Baucentar
Сет Круни За Дупчење Дрво 5пар.

Сет Круни За Дупчење Дрво 5пар.

760 ден

Нема на залиха

Бидете најдобро опремени за многу задачи: сет круни за спроведување цевки, за инсталација на вентилатори и за дуипчење големи дупки.

Содржина:
5 круни пили со пречник Ø 60/68/75/83/92 mm и должина L 32 mm

Пакување: картон

Димензии (д x ш x в) 185 x 140 x 105 mm

Маса 0.45 kg

Бренд

Bosch