Батерии 2х2.0Ah Li-on + Полнач ГАЛ 12V-40 - Baucentar
Батерии 2х2.0Ah Li-on + Полнач ГАЛ 12V-40

Батерии 2х2.0Ah Li-on + Полнач ГАЛ 12V-40

4900 ден

Нема на залиха

Сет од 2 x 12 V батерии со капацитет од 2,0 Ah и со брз полнач.

GBA 12V 2.0Ah: компактна батерија проектиран за Bosch елкектричен алати со напојувбање од 12 V
GAL 12V-40: голема брзина на полнење на сите батерии од 12 V. Полнење на батерија 12 V 2,0 Ah од 0 do 80% за 24 min.
Компатибилни се со сите Bosch Professional уреди 12 V.

Бренд

Bosch