Секира со пластична рачка 620гр

Секира со пластична рачка 620гр

990 ден

Нема на залиха

Шифра: 05Г100 Категории

Секира со пластична рачка со вкупна должина од 365мм и вкупна маса на секирата од 620 гр. Воглавном наменета за користење за градинарски и домашни потреби. Масата на главата изнесува 410 гр со премаз против кородирање. Каленото и трајно сечиво на секирата е уште поотпорно на отапување. Рачката е изработена од фиберглас, материјал кој е високо отпорен на температурни промени, влага и механички оштетувања. Сите овие карактеристики му го продолжуваат животниот век на овој производ. Ергономски дизајнираната рачка е обвиена со материјал против лизгање што овозможува удобни и безбедно користење. Главна одлика на оваа секира е трајната споеност помеѓу рачката и главата. Следува и пластична закачалка за полесно складирање.