Резен алат Archives - Baucentar

  Дрвена рачка за секира 360мм

  90 ден

  Дрвена рачка за секира 500мм

  130 ден

  Дрвена рачка за секира 600мм

  180 ден

  Дрвена рачка за секира 700мм

  -10%

  Ножици за жива ограда 550мм

  612 ден
  -10%

  Ножици за кастрење 185мм

  288 ден
  -10%

  Ножици за кастрење со пружина 185мм

  297 ден
  -10%

  Ножици за кастрење со пружина 195мм

  612 ден
  -10%

  Ножици за кастрење со пружина 210мм

  405 ден
  -10%

  Ножици за кастрење со пружина 220мм

  351 ден
  -10%

  Ножици за кастрење со пружина 220мм

  522 ден
  -10%

  Ножици за сечење гранки 680мм

  684 ден
  -10%

  Ножици за сечење гранки 680мм

  693 ден
  -10%

  Ножици за сечење гранки 700мм

  576 ден
  -10%

  Ножици за сечење гранки 700мм ф30мм

  882 ден
  -10%

  Ножици за сечење трева 330мм

  342 ден
  -10%

  Рачна крива пила 180 мм

  350 ден
  -10%

  Рачна пила со футрола 450мм

  549 ден
  -10%

  Ротациони ножици за сечење трева 340мм

  612 ден
  -10%

  Секира со дрвена рачка 1600гр

  1260 ден
  -10%

  Секира со дрвена рачка 600гр

  558 ден
  -10%

  Секира со пластична рачка 620гр

  890 ден
  -10%

  Телескопски ножици за жива ограда 670-880мм

  890 ден
  -10%

  Телескопски ножици за сечење гранки 670-970мм

  1755 ден
  -10%

  Телескопски ножици за сечење гранки 700-1000мм

  1395 ден
  -10%

  Телескопски ножици за сечење гранки 700-1000мм

  1215 ден

  ТПК Секира 600гр

  610 ден