Црево за наводнување Slideline 3/4“ 25м 30 бари - Baucentar
Црево за наводнување Slideline 3/4“ 25м 30 бари

Црево за наводнување Slideline 3/4“ 25м 30 бари

2999 ден

Има на залиха

2999 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Ова црево се одликува со дијагонално зајакнување на обвивката од 18 слоја влакна со што цревото е отпорно на висок притисок и е отпорно на деформирање. Се одликува со голема флексибилност. Отпорно е на екстремни температури во широк опсег од –20°C до +60°C.
Лесно се ракува. Има одлични лизгачки карактеристики благодарение на специјално формулираната површина на цревото (easy slide technology). Ова црево е наменето за почесто користење и за пообемни зафати со наводнување. Препорачано е да се користи за хоби намена или за домашни градини и дворови. Идеално е за користење во комбинација со моталка за црево.

Бренд

Rehau