Црево за наводнување Eco 1/2“ 25м 20бари - Baucentar
Црево за наводнување Eco 1/2“ 25м 20бари

Црево за наводнување Eco 1/2“ 25м 20бари

1299 ден

Има на залиха

1299 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Ова црево се одликува со голема отпорност на притисок поради дијагоналното зајакнување на обвивката на цревото. Отпорно е на екстремни температури во широк опсег од –20°C до +60°C.
Лесно се ракува. Наменето е за нормален интензитет на користење и за не многу обемни зафати со наводнување.
Препорачано е да се користи за хоби намена со повремено користење.

Бренд

Rehau