Рачна пила со футрола 450мм - Baucentar
Рачна пила со футрола 450мм

Рачна пила со футрола 450мм

396 ден

Нема на залиха

Рачна пила со футрола. Многу корисна алатка благодарение на сечивото со 7 ТПИ (7 запци на еден инч). Должината на сечивото е 450 мм. Наменета е за сечење на дрва и гранки. Сечењето со оваа пила е полесно поради тројното острење на запците и обвивката од тефлон. Практична е за складирање и транспорт благодарение на футролата за чување. Ергономски дизајнирана пластична рачка изработена од два различни материјали и затворен облик овозможува поголема заштита при користење.

Бренд

Verto