Рачна Грбна Пумпа Со Прскалка 15 литри

Рачна Грбна Пумпа Со Прскалка 15 литри

1680 ден

Нема на залиха

Шифра: 15Г507 Категории

Рачна пумпа за на грб со прскалка и со резервоар. Резервоарот за вода има капацитет од 15 литри. Резервоарот има широко грло за полесно полнење со вода. Има и дополнителни прерамки за полесно прикачување и носење на прскалката на грб. На прскалката има копче за подолготрајно задржување на млазот со што се олеснува користењето на пумпата. На горната страна има рачка за зголемување на притисокот во резервоарот, како и сигурносни вентили за поголема безбедност при користењето. Работниот притисок е 2.5 бари, а максималниот притисок кој може да се развие во садот е 3.5 бари. Рачката на прскалката е со ергономски дизајн за поголем комфор при користењето. Не се лизга и практична е за користење. Оваа пумпа може да се користи за широк опсег на температури, од 0 до 45℃