Подна Решетка 150х150 ф130мм Инокс - Baucentar
Подна Решетка 150х150 ф130мм Инокс

Подна Решетка 150х150 ф130мм Инокс

390 ден

Има на залиха

390 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Намена:
Подна решетка со димензии на рамката од 150х150мм и отвор со дијаметар од 130мм. Подна решетка за сливник која е наменета за вградување во купатила и други санитарни простории во станбени, станбено-деловни и во помали индустриски објекти. Се карактеризира со компактни димензии и привлечен дизајн, како и голема пропусна моќ за одведување на отпадните води. Се состои од рамка и од решетка, а се одликува со едноставна монтажа и едноставно чистење на сливникот.
Квалитетот на лимот од кој се изработува решетката гарантира отпорност и постојаност на киселини и слични средства кои се користат за чистење на бањи и санитарни јазли.
Изработка:
Подната решетка е изработена од прохромски, немагнетичен, киселоотпорен лим со дебелина од 0.6мм за рамката на сливникот и лим со дебелина од 0.8мм за решетката.
Површинска заштита:
Овој вид на материјал не бара дополнителна површинска заштита.
Начин на вградување:
Препорачлив начин на вградување на подните решетки е со помош на малтер, со лепило за плочки или со некое друго врзивно средство. Овој модел на подна решетка може многу лесно да се вгради во веќе постоечки подни сливници.

Бренд

Anko