Електричен Пиштол за пластични стапчиња 11.2мм 80W - Baucentar
Електричен Пиштол за пластични стапчиња 11.2мм 80W

Електричен Пиштол за пластични стапчиња 11.2мм 80W

1390 ден

Има на залиха

1390 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Електричен пиштол за лепење со пластични стапчиња со отвор на дизната со дијаметар од 11.2 мм и моќност на уредот од 80 W. Овој пиштол побрзо го топи лепакот побрзо благодарение на зголемената моќност и зголемената работна температура. Лепакот се топи 2–3 пати побрзо отколку кај стандардните електрични пиштоли. Ергономскиот дизајн на долгата обликувана глава овозможува намалување на напорот за држење на пиштолот и за зголемена ефикасност на лепакот. Телото на пиштолот е непробојно. Дизната на пиштолот не прокапува, може да се менува заради попрецизно нанесување на лепакот. Дизната има висок капацитет на проток од 22 g/min. Овој уред е одличен за лепење на парчиња од дрво како на пример за монтажа на мебел или за паркетарски работи. Сообразноста со ЕУ стандардите за безбедност е потврдена со CE сертификат. Сертификатот на TÜV Rheinland гарантра висок квалитет и стабилност на продуктот.

Бренд

Neo