Пајсер 380мм ф16мм - Baucentar
Пајсер 380мм ф16мм

Пајсер 380мм ф16мм

365 ден

Има на залиха

365 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Пајсер е универзална алатка која се користи при реконструкција или реновирање на објекти. Изработен е од висококвалитетен јагледорен челик кој е високоотпорен на деформации. Вкупната должина на пајсерот е 380мм и има шестоаголен пресек со дијаметар од 16мм. Сечивото на пајсерот е во форма на шпиц. Едниот крај е овално заоблен, а другиот е свиткан под агол од 90° со што се олеснува пристапот за работа до тешко достапни места.

Бренд

Neo