Пантлика Фиберглас 50м/13мм - Baucentar
Пантлика Фиберглас 50м/13мм

Пантлика Фиберглас 50м/13мм

1390 ден

Нема на залиха

Шифра: 68-050 Категории

Пантлика од фиберглас со пластичен држач. Вкупната должина на мерната лента е 50 метри, а ширината на лентата е 13мм. Лентата за мерење е изработена од квалитетен и цврст материјал од фиберглас. Пластичниот држач е изработен од висококвалитетна пластика и обложен е со материјал против лизгање, со што се спречува лизгање при работа и се зголемува безбедноста. Куката на крајот на мерната лента овозможува лесно прикачување на лентата и се олеснува мерењето.

Бренд

Neo