Резервно ноже за метални цевки ф18мм - Baucentar
Резервно ноже за метални цевки ф18мм

Резервно ноже за метални цевки ф18мм

290 ден

Има на залиха

290 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 02-005 Категории

Резервно ноже за секач за метални цевки со шифра 02-010. Дебелината на ножето е 12мм. Внатрешниот дијаметар на ножето е 5мм а надворешниот е 18мм. Наменето е за сечење на метални цевки. Овозможува сечење на метални цевки без да се деформираат цевките. Ножето за сечење се користи како резервен дел за секачот за метални цевки.

Бренд

Neo