Ноже за метални цевки 02-042мм, 2пар. - Baucentar
Ноже за метални цевки 02-042мм, 2пар.

Ноже за метални цевки 02-042мм, 2пар.

250 ден

Нема на залиха

Шифра: 02-044 Категории

Резервно ноже за секач за метални цевки со шифра 02-042. Дебелината на ножето е 2.5мм. Внатрешниот дијаметар на ножето е 9мм а надворешниот е 31мм. Наменето е за сечење на метални цевки. Овозможува сечење на метални цевки без да се деформираат цевките. Ножето за сечење се користи како резервен дел за секачот за метални цевки. Во пакувањето има две парчиња.

Бренд

Neo