Метро Џебно Гумирано 3м/19мм - Baucentar
Метро Џебно Гумирано 3м/19мм

Метро Џебно Гумирано 3м/19мм

250 ден

Има на залиха

250 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 67-113 Категории

Џебно метално метро поставено во пластично куќиште. Вкупната должина на мерната лента е 3 метри, а ширината на лентата е 19мм. Лентата за мерење е изработена од челик. Лентата за мерење е обложена со пластичен премаз со што се спречува бришење на броевите на мерната скала. Куката на крајот на мерната лента е зајакната со 2 нитни. Куката е намагнетизирана со што се олеснува мерењето. Пластичното куќиште е изработено од два различни материјали од висококвалитетна пластика со што се спречува лизгање при работа и се зголемува безбедноста. Целото куќиште е ергономски дизајнирано и одлично лежи во дланката при работа.

Бренд

Neo