Клешти За Прицврстување Кабли 140мм 15-9 AWG - Baucentar
Клешти За Прицврстување Кабли 140мм 15-9 AWG

Клешти За Прицврстување Кабли 140мм 15-9 AWG

1150 ден

Нема на залиха

Шифра: 01-532 Категории

Клешти за прицврстување изолирани кабли. Вкупната должина на клештите е 140мм. Наменети се за кабли со напречен пресек од 0.25 до 2.5мм2 (15-9 AWG). Металниот дел од клештите е изработен од зајакната јаглеродна челична легура за да се овозможи долготрајно користење на клештите. Рачките на клештите се ергономски дизајнирани. Обложени се со мек ПВЦ гумен материјал со што се спречува лизгањето и се зголемува удобноста при користењето.

Бренд

Neo