Клешти Archives - Baucentar

  Клешти

  Клешти

  Се прикажуваат 1–36 од 107 резултати

  Алатка за ставање типли во гипс-картон 170мм 3-6мм

  610 ден
  -33%

  Водоводџиски Клешти 235мм ф30

  717 ден

  Водоводџиски Клешти 250мм ф50мм

  350 ден

  Водоводџиски Клешти 300мм ф70мм

  400 ден

  Водоводџиски Клешти 350мм ф80мм

  570 ден

  Водоводџиски Клешти 400мм ф90мм

  795 ден

  Водоводџиски Клешти 45°, 1.5” 420мм ф55мм

  810 ден

  Водоводџиски Клешти 45°, 1” 330мм ф40мм

  625 ден

  Водоводџиски Клешти 45°, 2” 530мм ф67мм

  1350 ден

  Водоводџиски Клешти 90°, 1.5” 420мм ф55мм

  860 ден

  Водоводџиски Клешти 90°, 1” 330мм ф40мм

  660 ден

  Водоводџиски Клешти 90°, 2” 530мм ф67мм

  1290 ден

  Клешти Дијагонални За Сечење 180мм

  845 ден

  Клешти за вадење завртки од гипс-картон 4-6мм

  520 ден

  Клешти За Дупчење Кожа 240мм

  815 ден

  Клешти За Загер Прстени 180мм

  275 ден

  Клешти За Загер Прстени 180мм

  250 ден

  Клешти За Загер Прстени 180мм

  270 ден
  -33%

  Клешти За Конектори 250мм 22-12 AWG

  1809 ден

  Клешти За Конектори За Телефон 185мм 4P, 6P, 8P

  520 ден

  Клешти За Конектори За Телефон 185мм 6P, 8P

  710 ден
  -33%

  Клешти За Конектори За Телефон 195мм 4P, 6P, 8P

  1232 ден
  -33%

  Клешти За Прицврстување Кабли 140мм 15-9 AWG

  770 ден
  -33%

  Клешти За Прицврстување Кабли 140мм 22-10 AWG

  395 ден
  -33%

  Клешти За Прицврстување Кабли 140мм 23-13 AWG

  770 ден

  Клешти За Прицврстување Кабли 150мм

  310 ден

  Клешти За Прицврстување Кабли 200мм

  85 ден

  Клешти За Прицврстување Кабли 210мм

  430 ден
  -33%

  Клешти За Прицврстување Кабли 210мм 22-10 AWG

  1789 ден
  -33%

  Клешти За Прицврстување Кабли 390мм 6-50мм2 10-1 AWG

  1809 ден
  -33%

  Клешти За Прицврстување Кабли 610мм 10-120мм2 8-4/0 AWG

  4288 ден

  Клешти За Сечење Арматура 180мм

  310 ден

  Клешти За Сечење Арматура 200мм

  355 ден

  Клешти За Сечење Арматура 250мм

  400 ден
  -33%

  Клешти За Сечење Арматура 250мм

  590 ден
  -33%

  Клешти За Сечење Арматура 300мм

  1018 ден