Фангла Ѕидарска Челична ф180мм - Baucentar
Фангла Ѕидарска Челична ф180мм

Фангла Ѕидарска Челична ф180мм

315 ден

Нема на залиха

Фангла наменета за широк опсег на молерски и ѕидарски работи. Садот од фанглата има пречник од 180мм. Металниот дел е изработен од челик. Фанглата има кратка метална кука за прикачување на кофа, а има и фино обработена дрвена рачка со ергономски облик за поголема удобност при користењето.

Бренд

Mimont