Фангла Ѕидарска Пластична ф160мм - Baucentar
Фангла Ѕидарска Пластична ф160мм

Фангла Ѕидарска Пластична ф160мм

43 ден

Нема на залиха

Фангла наменета за широк опсег на молерски и ѕидарски работи. Садот од фанглата има пречник од 160мм. Целата фангла е изработена од квалитетен пластичен материјал. Фанглата има кратка метална кука за прикачување на кофа, а има и ергономска пластична рачка за поголема удобност при користењето.

Бренд

Mimont