Фазомер 100-500V - Baucentar
Фазомер 100-500V

Фазомер 100-500V

60 ден

Фазомер за униерзална намена. Може да се користи за испитување на постоење на напон од 100 до 500V. Изработен е од квалитетна челична легура со слеана пластична рачка изработена од квалитетен материјал.

Нема на залиха

Шифра: 244050 Категории

Фазомер за униерзална намена. Може да се користи за испитување на постоење на напон од 100 до 500V. Изработен е од квалитетна челична легура со слеана пластична рачка од квалитетна пластика.

Бренд

Mimont