Мистрија Челична Рамна 180х125мм - Baucentar
Мистрија Челична Рамна 180х125мм

Мистрија Челична Рамна 180х125мм

239 ден

Нема на залиха

Мистрија за широка намена. Се користи за разни молерски работи. Работниот дел на мистријата на предниот дел има рамни ивици, широк е 180мм а долг 125мм. Металниот дел е изработен од челик. Мистријата има фино обработена гумена рачка со ергономски облик за поголема удобност при  користењето.

Бренд

Mimont