Метро Џебно 5.0м - Baucentar
Метро Џебно 5.0м

Метро Џебно 5.0м

180 ден

Џебно метро за универзална намена. Поставено во куќиште изработено од квалитетна пластика. Мерната лента е изработена од челик и е долга 5.0 метри. На куќиштето има и копче за заклучување на мерната лента.

Има на залиха

180 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 121005 Категории

Џебно метро за универзална намена. Поставено во куќиште изработено од квалитетна пластика. Мерната лента е изработена од челик и е долга 5.0 метри. На куќиштето има и копче за заклучување на мерната лента.

Бренд

Mimont