Метро Џебно 2.0м - Baucentar
Метро Џебно 2.0м

Метро Џебно 2.0м

89 ден

Џебно метро за универзална намена. Поставено во куќиште изработено од квалитетна пластика. Мерната лента е изработена од челик и е долга 2.0 метри. На куќиштето има и копче за заклучување на мерната лента.

Има на залиха

89 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 121002 Категории

Џебно метро за универзална намена. Поставено во куќиште изработено од квалитетна пластика. Мерната лента е изработена од челик и е долга 2.0 метри. На куќиштето има и копче за заклучување на мерната лента.

Бренд

Mimont