Метро Џебно Гумирано 7.5м - Baucentar
Метро Џебно Гумирано 7.5м

Метро Џебно Гумирано 7.5м

380 ден

Нема на залиха

Шифра: 121507 Категории

Џебно метро за професионална намена. Поставено во куќиште изработено од квалитетна пластика. Куќиштето е обложено со гума за да се спречи лизгањето при користење. Мерната лента е изработена од челик и е долга 7.5 метри. На куќиштето има и копче за заклучување на мерната лента. На крајот на мерната лента има намагнетизиран дел што е голема погодност при користење.

Бренд

Mimont