Метро Џебно Гумирано 3.0м - Baucentar
Метро Џебно Гумирано 3.0м

Метро Џебно Гумирано 3.0м

175 ден

Џебно метро за професионална намена. Поставено во куќиште изработено од квалитетна пластика. Куќиштето е обложено со гума за да се спречи лизгањето при користење. Мерната лента е изработена од челик и е долга 3 метри. На куќиштето има и копче за заклучување на мерната лента. На крајот на мерната лента има намагнетизиран дел што е голема погодност при користење.

Има на залиха

175 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 121503 Категории

Џебно метро за професионална намена. Поставено во куќиште изработено од квалитетна пластика. Куќиштето е обложено со гума за да се спречи лизгањето при користење. Мерната лента е изработена од челик и е долга 3 метри. На куќиштето има и копче за заклучување на мерната лента. На крајот на мерната лента има намагнетизиран дел што е голема погодност при користење.

Бренд

Mimont