Конец за обележување со боја 30м - Baucentar
Конец за обележување со боја 30м

Конец за обележување со боја 30м

155 ден

Има на залиха

155 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Конец за обележување на долги и прави линии со вкупна должина од 30 метри. Сместен е во метално куќиште со моталка за полесно собирање и чување.

Бренд

Mimont