Држач за шмиргла со механизам 210х105мм - Baucentar
Држач за шмиргла со механизам 210х105мм

Држач за шмиргла со механизам 210х105мм

450 ден

Нема на залиха

Шифра: 083033 Категории

Држач за шмиргла за фина обработка на ѕидови. Овој држач има механизам за прикачување на телескопска рачка. Димензиите на држачот е 210х105мм. Изработен е од квалитетна пластика со метални додатоци за прикачување на брусната хартија.

Бренд

Mimont